KatastrofKockens Kök

Välkommen till katastrofkockens kök
Jag bloggar om mina köksrenoveringsdrömmar,
prylar som jag skulle vilja köpa till köket & matlagning.

Nytt kök, nya katastrofer

mars 11, 2009 10:25 by KatastrofKocken

Har inte skrivit på ett tag men har varit fullt upptagen med att flytta. Tyvärr hade inte min nya lägenhet mitt drömkök, det är faktiskt sämre än köket i den gamla lägenheten. Så jag får fortsätta att titta på köksinredning och drömma om köksrenovering. Den här gången är dessutom köksskåpen så gamla att det inte räcker att bara byta köksluckor. Här behöver hela skåpen bytas. Jag får väll vara tacksam för att kyl, frys och spis inte är original från 50-talet även om jag misstänker att köksbänkarna är det. Inte heller det här köket har någon dörr men den här gången ska jag placera brandvarnaren längre från köket så att inte varje matlagningskatastrof leder till att jag måste ta ur batterierna ur brandvarnaren.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]