KatastrofKockens Kök

Välkommen till katastrofkockens kök
Jag bloggar om mina köksrenoveringsdrömmar,
prylar som jag skulle vilja köpa till köket & matlagning.

Mer om köksrenovering

december 2, 2009 09:13 by KatastrofKocken
Kanske dags att börja blogga lite om mitt kök igen. Har faktiskt kommit lite (men bara lite längre) i mina köksrenoveringsdrömmar. Har laddat ned ett köksplaneringsprogram från Ikea och dessutom varit och tittat på lite köksinredning på riktigt istället för bara på nätet. Upptäckte att det inte alltid är kul att titta på kök på riktigt. Verkar som väldigt många andra har fått samma idé så det är ofta alldeles för mycket folk som tittar jämfört med hur mycket folk det finns som kan svara på frågor, lämna prisuppgifter etc. Dessutom är förvånansvärt ofta katalogen slut. Hur kan man få slut på kataloger? Snart ger jag upp att kolla andra alternativ än Ikea, Ikea katalogen verkar i alla fall aldrig ta slut.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kommentarer

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]