KatastrofKockens Kök

Välkommen till katastrofkockens kök
Jag bloggar om mina köksrenoveringsdrömmar,
prylar som jag skulle vilja köpa till köket & matlagning.

Mat & TV

juni 12, 2009 11:06 by KatastrofKocken

Någon mer som är trött på allt tjat om vad maten innehåller och vad vi ska äta och hur mycket tid vi egentligen borde lägga ned på matlagning? Hela tiden dyker det upp nya tv-program där någon besserwisser (oftast en kock) berättar att man äter fel, inte lagar mat tillräkligt ofta och dessutom köper fel råvaror när man lagar mat. Jag blir så trött på det här, får mig att vilja beställa en pizza istället för att ens försöka. Var kom föresten alla dessa ”jag vet bäst”-människor från?  Det vimlar av dem i TV, och det handlar inte bara om mat utan även ekonomi, barnuppfostran och städning samt säkert en hel del andra områden som jag har missat. Ska det vara underhållande att sitta och titta på när människor får höra att dom inte kan sköta sin ekonomi, att deras hem ser ut om en soptipp eller att maten dom serverar sina barn är usel?


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tags: mat, matlagning, tv
Categories: Mat | Matlagning
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | Comment RSSRSS comment feed

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]