KatastrofKockens Kök

Välkommen till katastrofkockens kök
Jag bloggar om mina köksrenoveringsdrömmar,
prylar som jag skulle vilja köpa till köket & matlagning.

Köksrenovering och diskmaskin

juni 10, 2009 13:04 by KatastrofKocken

Har fortfarande inte köpt någon diskmaskin. Det hade jag lovat mig själv att jag genast skulle skaffa till mitt nästa kök om det inte redan fanns. Men det har inte blivit av. Främst för att jag vill göra en ordentlig köksrenovering och då känns det fånigt att börja krångla med en diskmaskin innan dess. Men nu verkar det som köksrenoveringen dröjer ett tag. Jag har hittat ett alldeles för dyr köksinredning som jag vill ha, och kan inte bestämma mig för något annat. Så nu får köksrenoveringen vänta, tills jag har råd med mitt drömkök eller bestämt mig för att nöja mig med något annat. Kanske kommer jag att bestämma mig fortare bara för att äntligen få en diskmaskin.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]