KatastrofKockens Kök

Välkommen till katastrofkockens kök
Jag bloggar om mina köksrenoveringsdrömmar,
prylar som jag skulle vilja köpa till köket & matlagning.

Julskinka

december 10, 2008 10:48 by KatastrofKocken

Nu börjar det bli dags att tänka på julmaten. Förra året skrevs det mycket om olika tillsatser som glutamat och polyfosfater i julskinkan. I år är det tydligen bättre, (enligt aftonbladet) kritiken förra året gav resultat och det är färre tillsatser i många julskinkor. Tycker att det borde vara självklart att skinkan bara ska vara skinka och inte massa tillsatser. Samtidigt börjar jag bli väldigt trött på allt tjat/larm/avslöjanden just nu om tillsatser i maten. Som om det vore en nyhet eller något folk inte känner till, det står ju på förpackningen vad produkterna innehåller.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]