KatastrofKockens Kök

Välkommen till katastrofkockens kök
Jag bloggar om mina köksrenoveringsdrömmar,
prylar som jag skulle vilja köpa till köket & matlagning.

Dags att hitta den rätta köksfläkten

augusti 16, 2016 10:23 by Admin

Jag och mina köksrenoveringar, jag borde ta allt i samma veva, men förhoppningsvis kommer jag att lära mig av mina misstag en vacker dag. I skrivandes stund kikar jag efter en riktigt bra köksfläkt till min renovering och tittar nu efter trendiga och bra köksfläktar. I mina drömmars värld skulle jag vilja klicka mig in på Smegs hemsida och beställa hem ett x:antal fina vitvaror, problemet är att en köksfläkt kostar runt 10 000 kronor. Har ni några tips på prisvärda fläktar?

Det finns en väldigt stor risk att jag kommer fortsätta att blogga kring min renovering eftersom att det alltid kommer att vara en dröm att skaffa mig det perfekta köket,
har ni några drömmar som ni skulle uppfylla till varje pris?


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt